Scroll Top

DLP Diensten

Data Loss Preventie, zelf doen of uitbesteden

Met e3 Benelux heeft u alle mogelijkheden om een DLP oplossing zelf  beheren of geheel of gedeeltelijk uit te besteden.

Operationeel applicatiebeheerwe nemen het beheer van de applicatieomgeving voor u uit handen en zorgen dat de DLP applicatie goed blijft functioneren. Het DLP platform zal voorzien zijn van alle actuele software updates.

Policy Management Services: DLP Policies (beschermingsregels) zijn de kracht van een DLP platform. Goede policies ontwerpen, creëren en optimaliseren, vereist een hoge mate van expertise. Wij hanteren het e3 Policy Management proces waarbij we de volledige Policy Life Cycle Management uit handen kunnen nemen.

Derde-lijns support: Door onze hoge mate van expertise leveren wij aan onze klanten 3e lijns support. Dit leveren we in de volgende vormen: Ad-hoc support, Ticket gebaseerde support en SLA gebaseerde support.

DLP consultancy: e3 Benelux kan u in alle aspecten van DLP ondersteunen met consultancy. Dit  varieert van implementatie voorbereiding, het maken van Ontwerpen  tot en met implementatie ondersteuning en uitrol-ondersteuning. Daarnaast biedt e3 Benelux een hoge mate van Privacy kennis ter ondersteuning van compliance vraagstukken.

Neem gerust contact met ons op om de alternatieven te bespreken, wij kunnen u voor DLP ontzorgen door onze flexibele dienstverlening.

Contact met e3

 

error: Content is protected !!