Scroll Top

Over ons

Data Loss Prevention specialisten

e3 Benelux is gespecialiseerd in het begeleiden, inrichten en onderhouden van Data Loss Prevention (DLP) oplossingen, waarmee we klanten helpen hun kritische data te beschermen. e3 Benelux maakt deel uit van de internationale e3-groep met kantoren in Zürich en Bern (Zwitserland), Frankfurt (Duitsland) en Eindhoven (Nederland). e3 is marktleider in Europa met hoogwaardige DLP expertise door een grote hoeveelheid DLP implementaties bij gerenommeerde organisaties. e3 werkt met multidisciplinaire teams om optimaal expertise in te zetten afgestemd op de klantvraag.

We stellen onze klanten in staat hun kritische data, zoals intellectueel eigendommen, klant- en privacy gerelateerde informatie, effectief te beschermen in een voortdurend veranderende digitale wereld. Daarmee beperken we bedrijfsrisico’s en helpen we te voldoen aan de vereiste normen, wet- en regelgeving.

Business Security Service

e3 DLP implementaties zijn altijd business gedreven. In onze visie is DLP geen technische toepassing. Wij leveren DLP op als een Business Security Service die zowel processen, organisatie als technologie zo neerzet dat de beschermingsdoelen in een continue proces worden beschermd. Door een goede set aan processen en de organisatie rondom informatie beveiliging in te richten, kunnen er met DLP bij afwijkingen preventieve en correctieve maatregelen worden getroffen. Dit is bijzonder effectief als dat samengaat met een verhoogde bewustwording bij de bedrijfsmedewerkers met informatie en training over hoe zij met kritische data moeten omgaan. De daarbij ondersteunende technologie, het DLP platform, wordt geïntegreerd met de bestaande technologische infrastructuur om fysiek te kunnen voorkomen dat kritische data op ongewenste plekken beland.

Ervaring en expertise

Wij hebben vanaf 2009 vele DLP implementaties gedaan in en buiten Europa, bij nationale en multi nationale organisaties. Onder andere bij de volgende typen bedrijven: Bank en verzekeringswezen, Telecommunicatie, Call centers, Gezondheidszorg, organisaties die werken met Creditcards, Postverwerking en Overheid. Daardoor hebben we een grote mate van ervaring en expertise die we keer op keer weer toepassen in nieuwe DLP trajecten.

e3 innovatie

Innovatie zit in de genen van e3. De kennis en ervaring die we in de jaren hebben opgedaan, heeft e3 omgezet in een set aan normen en standaarden die we hanteren bij de opzet en inrichting van DLP bij onze klanten. Daardoor implementeren we DLP kosteneffectief, onderhoudbaar op langere termijn en doeltreffend.  Ook heeft e3 DLP automatiseringsmodules ontwikkeld aanvullend op het DLP platform. Wij geloven erin dat repeterende handelingen efficiënter afgehandeld kunnen worden door ze te automatiseren. De kosten per DLP incident is daarbij een belangrijke factor, die worden met onze automatiseringsmodules verlaagd.

Contact met e3

Neem vrijblijvend contact op met ons als u zich herkent in de manier waarop wij DLP zien en aanpakken. Wij komen graag langs om kennis te maken en te onderzoeken waar we uw organisatie in kunnen ondersteunen.

Contact met e3
error: Content is protected !!