Scroll Top

Vacatures

WE ZIJN OP ZOEK NAAR TALENT !

e3 Benelux is volop aan het groeien en zoekt versterking van haar team.

e3 maakt de bewering waar dat het voor zijn klanten een maximale toegevoegde waarde creëert. Het vertrouwen en de grote tevredenheid van onze klanten hebben wij te danken aan de motivatie en inzet van onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat dit ook in de toekomst zo blijft, hechten wij veel belang aan een inspirerende en vriendelijke werkomgeving. Wij zijn op zoek naar goed opgeleide, teamgerichte, charismatische en creatieve persoonlijkheden. Naast initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel verwachten wij een hoge mate van veerkracht en plezier in nieuwe uitdagingen. Wij bieden veel spannende taken. Bekijk onze huidige vacatures of stuur ons gewoon je CV.

We zoeken ervaren professionals als ook jong ambitieus talent in de volgende rollen:

  • Security Engineer (locatie India) (m/v)

Als e3 Security Engineer werk je in onze multidisciplinaire DevOps teams om de informatie security oplossingen van onze klanten te bouwen, wijzigen en onderhouden. Dit zijn uitdagende activiteiten op basis van de nieuwste technologieën in de markt. Er is volop ruimte om je verder te ontwikkelen.  

  • Business Security Consultant (m/v)

Als e3 Business Security Consultant spreek je de taal van de klant en vertaal je zijn grootste uitdagingen op het gebied van informatie beveiliging in een effectieve risicoreductie programma. Onderdeel daarvan is de inrichting een effectieve procesinrichting die je binnen de klantomgeving en onze managed security services implementeert. Onze consultants werken transparant, zijn resultaatgericht en vertrouwenspersoon voor de klant. Je krijgt te maken met een diversiteit aan aspecten die binnen zo’n traject een rol spelen waaronder ook privacy, stakeholder en project management.

  • Service Delivery Manager (m/v)

Als e3 Service Delivery Manager zorg je dat de klant die dienstverlening krijgt waar hij recht op heeft. Je staat voor de kwaliteit en professionaliteit van onze dienstverlening. Je ondersteunt en verbetert de beheerprocessen die zijn ingericht op basis van ISO20000 en e3 standaarden. De Service Delivery Manager is het primaire aanspreekpunt voor de e3 diensten voor de klant een werkt met passie voor Services met een grote “S”.  

Als je interesse hebt ons internationale team te versterken, stuur dan je contactgegevens en CV naar recruitment@e3benelux.eu. We nemen dan contact met je op voor een kennismakingsgesprek.  

error: Content is protected !!